1 - 1 / 44 tuloksesta

Dr. Bassleer Biofish Food Forte M 60 g

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
6,80
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Forte-rakeet sisältävät erilaisia vastustuskykyä parantavia aineksia, kuten sitruksia ja glukaania. Forte sisältää myös probioottia, joka suojaa kalojen suolistoa taudinaiheuttajabakteereilta. Rakeet on tarkoitettu kuurimaiseen käyttöön: ruoki kaloja 10 päivän kuurilla 3-4 viikon välein. Ei sotke vettä.
 

  • M-kokoisen rakeen raekoko on 0,5-0,8 mm.
  • Kalan suosituskoko > 1 cm.


Ainesosat: kalaa ja kalan sivutuotteita, viljaa, öljyjä ja rasvoja, nilviäisiä ja äyriäisiä, kasviksia, hiivoja, sitrusten hedelmälihaa (0,05 %), leviä.

Lisätty A-vitamiinia 7500 KY*/kg, D3-vitamiinia 2500 KY*/kg, glukaania 1000 mg/kg, C-vitamiinia 500 mg/kg, E-vitamiinia 260 mg/kg, kivennäisaineita, hapettumisenestoaineita, probioottia Pediococcus acidilactici 3000 pmy/mg.

Ravintosisältö: proteiinia 54 %, rasvaa 18 %, tuhkaa 8 %, kuitua 1,5 %, kalsiumia 2 %, fosforia 1,3 %, natriumia 1,2 %.

*KY on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 KY vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 KY vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rakeet ja pelletit, Kaloille, Aquarium Münster, Aquarium Münster/Dr. Bassleer, Seka- ja lihansyöjille, Rakeet ja pelletit, Tetrat, rasborat ja barbit, Kiekkokalat, Kirjoahvenet ja rihmakalat, Miljoonakalat, platyt ja mollit, Koralliahvenet ja muut lihansyöjät, Monniset, Plekot ja nuoliaiset, Sukaravut ja muut äyriäiset, Tokot, nuolikot ja luikerot, Välskärit, kettukalat ja muut levänsyöjät
1 - 1 / 44 tuloksesta