Sera flore CO2 active reactor 1000

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

49,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto, Shipping to other EU countries outside Finland


Seran CO2-aktiivilevitin on tehokas hiilidioksidilevitin yli 600-litraisiin akvaarioihin. Se voidaan asentaa joko olemassa oleviin pumppuihin (esim. ulkosuodattimen paluuletku) tai sen kanssa voi käyttää erillistä kiertovesipumppua (esim. Tunze Silence tai Eheim compactON). Levittimessä on roottori, joka sekoittaa hiilidioksidikuplat veteen, jolloin kaasu liukenee mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, jopa 1000 kuplaa minuutissa.

Laitteen voi kiinnittää akvaarion sisä- tai ulkopuolelle mukana tulevalla pidikkeellä. Levitin on valmistettu harmaasta muovista, minkä ansiosta se ei leväänny yhtä helposti kuin kirkkaat levittimet.

CO2-aktiivilevittimen mitat ovat n. 6,5x34 cm + yläpäässä letkuliitin vie lisäksi noin 4 cm. Letkuliittimiin sopii 16/22 mm letkut.

Pakkaus sisältää suomenkieliset käyttöohjeet.
 

Tuotteen lisätiedot

Käyttöohjeita (PDF-tiedosto) Lataa

Selaa myös nämä tuoteryhmät: CO2-setit & tarv., Sera, CO2-levittimet & tarv.