Tunze Turbelle nanostream 6040
Tämä pystymallinen streami on poistunut vakiovalikoimastamme.


 

160,10
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto, Shipping to other EU countries outside Finland

 

Merivesiakvaaroihin suunniteltu pieni ja huomaamaton säädettävä streampumppu, joka sopii hyvin pienehköihin akvaarioihin. Streampumppu on virtauspumppu, joka tavallisesta kiertovesipumpusta poiketen tekee pyörteistä, suunnaltaan vaihtelevaa virtausta akvaarioon. Kätevän, pystymallisen muodon ja kiinnitystelineen ansiosta pumppuon helppo asentaa huomaamattomasti akvaarioon. Pumpun moottori on suunniteltu siten, että se tuottaa vähemmän lämpöä akvaarioon kuin perinteiset kiertovesipumput. Riutta-akvaarioiden lisäksi pumppu sopii mainiosti myös makeavesiakvaarioihin esim. jokibiotooppiin, pleko- tai malawiakvaarioon. Pumpussa on kestävä titaaniakseli. Pumpun mukana tulee oma säätöyksikkö, jolla pumpun tehoa voi säädellä, mutta pumppua voi ohjata myös Multicontrollerilla 7095/7096/7097.

Pumpun mukana tulee magneettikiinnitysteline, joka riittää enintään 15 mm paksuun lasiin.

Tekniset tiedot:

  • virtausteho 200-4500 l/h (mukana säätöyksikkö)
  • akvaarion suosituskoko (Tunze) 20-500 litraa
  • virrankulutus 1,5-13 W
  • johdon pituus 2 m
  • pumpun halkaisija n. 65 mm
  • ulostulon halkaisija 40 mm
  • käyttöjännite 230 V

Valmistettu Saksassa. Takuu 2 vuotta.
Pumppu ei sisällä toistaiseksi suomenkielistä käyttöohjetta.

Vinkki: Riutta-akvaarioon kannattaa hankkia yhden ison streamin sijasta vähintään kaksi pienempää/eritehoista streamia esim. akvaarion molempiin päätyihin. Näin akvaarioon saadaan monipuolinen virtaus, joka puhdistaa koralleja ja tuo niille ravintoa.

 

Tuotteen lisätiedot

Käyttöohjeita (PDF-tiedosto) Lataa

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pumput, Streamit, TUNZE, Omat suosikkituotteemme