Tunze RO Water Controller 8555


Tilaustuote. Tuotteen arvioitu toimitusaika on 7-14 arkipäivää.

237,60


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Tunzen RO Water Controller on ohjainlaite, jolla voidaan saada RO-suodatin täyttämään automaattisesti korvausvesiastian, kun vedenpinta on laskenut astiassa alle asetetun minimirajan. Laitteessa on kaksi anturia, joista toinen asetetaan korvausvesiastiaan halutulle vedenkorkeuden minimirajalle ja toinen maksimirajalle, jotta laite osaa lopettaa astian täytön. Siltä varalta, että maksimirajan anturi menee epäkuntoon, ohjainlaitteessa on myös aikakatkaisu.

Lisävarusteena ohjainlaitteella voi ohjata magneettiventtiilin sijasta pistorasiakytkintä 3150.110, johon voi kytkeä esim. nostopumpun. Tätä ominaisuutta voi hyödyntää vaikkapa automaattisessa vedenvaihdossa.
 

Toimitukseen kuuluvat osat:

  • ohjainlaite
  • 2 pinnantasoanturia
  • magneettiventtiili
  • muuntaja

Ohjainlaite ei sisällä toistaiseksi suomenkielistä käyttöohjetta. Voit tutustua jo ennakkoon alkuperäiseen käyttöohjeeseen alla olevasta tiedostosta ja kysyä tarvittaessa lisäohjeita asiakaspalvelustamme.
 

Tuotteen lisätiedot

Käyttöohjeita (PDF-tiedosto) Lataa

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muu tekniikka, RO-/DI-laitteet & tarvikkeet, TUNZE