Tunze Comline Nanofilter 3161

Toimitus heti omasta varastosta.

61,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto, Shipping to other EU countries outside Finland


Tunzen Comline Nanofilter 3161 -suodatin on pikkuputsari makea- ja merivesiakvaarioihin. Suodattimessa voi käyttää suodatusvanua tai siihen voi laittaa erilaisia suodatusmassoja, kuten fosfaatinpoistajaa, aktiivihiiltä tai biologisia suodatusmassoja, mattosuodatuslevyä jne. Suodattimen imu tapahtuu sekä suodattimen yläosassa olevien imusiivilöiden että suodattimen pohjassa olevan imusiivilän läpi. Pintaimun ritilä estää kalojen ja muun elävän joutumisen suodattimeen ja toisaalta poistaa akvaarion pinnalta kalvon ja muut kelluvat epäpuhtaudet. Suodattimessa on varattu pieni tila lämmittimelle (enintään 25 W), anturille tms. Suodattimen kiinnittäminen onnistuu tukevasti magneettipidikkeellä.

Nanofilter on myös kätevä lisäsuodatin isommissa akvaarioissa! Käytä pelkästään pintaimurina, turvesuodattimena, fosfaatinpoistajalle tai aktiivihiilille jne.

Teknisiä tietoja:

  • akvaarion suosituskoko 30-100 l kuormituksesta ja kalastosta riippuen
  • mitat 11,5 x 6,0 x 17,5 cm (pxlxk)
  • upotussyvyys n. 15-16 cm
  • suodatintilavuus 2,5 dl
  • kiertovesipumppausteho 250-850 l/h (mekaaninen tehonsäätö)
  • virrankulutus vain 2,5-4,5 wattia
  • magneettipidikkeet käyvät enintään 10 mm paksulle akvaariolasille

Valmistettu Saksassa.
Tuote ei sisällä toistaiseksi suomenkielistä käyttöohjetta. Voit tutustua alkuperäiseen ohjekirjaan tuotekuvauksen alapuolelta löytyvästä tiedostosta.

Suosittelemme, että laitteen kanssa käytettäisiin pinnantasaajaa (esim. Tunzen Osmolatorit 3152 tai 3155), jotta suodattimen pintaimu toimisi optimaalisesti.
 

Tuotteen lisätiedot

Käyttöohjeita (PDF-tiedosto) Lataa

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Tunze Osmolator nano 3152 Tunze Osmolator nano 3152
103,20 € Ilmoita saatavuudesta
Tunze Osmolator Universal 3155 pinnantasaaja Tunze Osmolator Universal 3155 pinnantasaaja
222,10 €
Tunze Foam insert 3161.200 Tunze Foam insert 3161.200
6,10 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muu tekniikka, TUNZE, Sisäsuodattimet