Tropical D-Allio Plus Granulat 150 g/250 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

11,95


Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Runsaasti (30 %) valkosipulia ja kasviksia sisältävä raeruoka sopii sekä makeaan että meriveteen päivittäiseen ruokintaan. Valkosipuli tekee ruuan houkuttelevammaksi kaloille ja samalla se tukee kalojen luontaista vastustuskykyä. Ruoka vajoaa hitaasti, joten hitaammatkin kalat ehtivät yleensä hyvin syömään. Raekoko n. 1,8 mm.

Ainesosat: kasviksia ja kasvisten sivutuotteita (valkosipulia 30 %), kalaa ja kalan sivutuotteita, nilviäisiä ja äyriäisiä, kasviproteiiniuutteita, viljoja, levää, öljyjä ja rasvoja, kivennäisaineita ja kivennäisaineita, EU:n sallimia väri- ja hapettumisenestoaineita.

Lisätty: vitamiinit A-vitamiinia 38000 KY, D3-vitamiinia 2000 KY, E-vitamiinia 130 mg/kg, C-vitamiinia 960 mg/kg. Kivennäisaineet E1 45,0 mg/kg, E6 12,2 mg/kg, E5 9,5 mg/kg, E4 2,2 mg/kg, E2 0,3 mg/kg, E8 0,3 mg/kg, E7 0,06 mg/kg, E3 0,02 mg/kg. Väriaineita. Hapettumisenestoainetta.

Ravintosisältö: proteiinia 47 %, rasvaa 7,0 %, kuitua 4 %, kosteus 10 %.

Parasta ennen -päiväys pakkauksen pohjassa.
Säilytettävä hyvin suljettuna, mielellään viileässä ja valolta suojattuna.

*KY on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 KY vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 KY vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tropical, Rakeet ja pelletit, Kaloille, Tropical, Seka- ja lihansyöjille, Rakeet ja pelletit, Tetrat, rasborat ja barbit