Tropica Specialised Nutrition 300 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

11,90


Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Tropican laadukas nestemäinen kasvilannoite, joka sisältää kasvien tarvitsemien mikroravinteiden lisäksi myös makroravinteita typpeä (N) ja fosforia (P). Soveltuu etenkin runsaskasvisiin, mutta vähäkalaisiin akvaarioihin, joissa kasveilla on usein puutosta typestä ja fosforista. Lannnoite on suunniteltu erityisesti köynnöstäville vesikasveille, jotka ottavat ravinteensa enimmäkseen vedestä, ei niinkään juurien kautta. Riittoisaa - 300 ml riittää 2500 litraan vettä.

Huomaathan, että kun altaaseen aletaan annostelemaan makroravinteita, myös hiilidioksidilannoitus ja riittävä valaistus on oltava kunnossa!

Annostelu:
Perusannostus on 1 pumppaus/10 litraa vettä kerran viikossa vedenvaihdon yhteydessä. 1 pumppaus on 1,2 ml.

Säilytetään valolta suojattuna.
Ei nautittavaksi, säilytettävä lasten ulottumattomissa.
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Tropica Specialised Nutrition 125 ml Tropica Specialised Nutrition 125 ml
7,45 €
Tropica Specialised Nutrition 750 ml Tropica Specialised Nutrition 750 ml
21,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tropica, Nestemäiset lannoitteet, Omat suosikkituotteemme, Lannoitteet