Tropica CO2 Diffuser 3in1

Toimitus heti omasta varastosta.

12,95


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto, Shipping to other EU countries outside Finland


Tropican pieni, lasinen CO2-levitin on helppo kätkeä kasvillisuuden sekaan. Se soveltuu pieniin akvaariohin ja sitä voi käyttää sekä paineistetuissa CO2-järjestelmissä (toimii parhaiten) että biologisten käymispullojen kera. Levittimessä on keraaminen kalvo, joka hajottaa hiilidioksidikuplat pieneksi "sumuksi". Mitä pienempiä kuplat ovat, sitä paremmin hiilidioksidi liukenee veteen. Levittimessä on integroitu takaiskuventtiili ja sen keraaminen kalvo on vaihdettava! Erillistä kuplalaskuria ei tarvita, sillä kuplamäärän näkee suoraan levittimestä. Levittimen koko on n. 5x5x3 cm. Sopiva letkun halkaisija on 4/6 mm. Pakkaus sisältää levittimen sekä 2 imukuppia.

Asennusohje:
Kierrä kalvon kansi ja irrota keraaminen kalvo. Lisää levittimeen vettä noin puoleen väliin asti. Laita kalvo takaisin paikoilleen ja kierrä kansi kiinni. Liitä CO2-letku (mittaa ensin sopivan pituinen letku) levittimen letkuliitoskohtaan. Asenna levitin imukupin avulla akvaarion sisälle mahdollisimman lähelle pohjaa. Anna levittimen olla akvaariossa vuorokausi ja liitä vasta sitten levitin CO2-pulloon. Säädä sopiva kuplatiehys (onnistuu lähinnä painepullojen kanssa kuplalaskurin avulla, käymispulloista kaasua tulee sen verran kuin tulee). Kuplat nousevat levittimestä pienenä sumuna huokoisen kalvon läpi. Huomaa, että kaasukuplien kerääntymisen vuoksi levittimestä saattaa tulla aluksi isoja kuplia suoraan "läpi". Kun levittimeen on kertynyt riittävästi painetta, kuplat alkavat painua kalvon läpi. Muista käsitellä lasista laitetta varoen!

Huolto:
Kun levittimestä alkaa tulla kuplia epätasaisesti, vaihda kalvo. Laitteen voit puhdistaa esim. pehmeällä hammasharjalla.
 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Sera CO2-letku
2,90 / m

Selaa myös nämä tuoteryhmät: CO2-levittimet & tarv., Tropica, CO2-laitteiden osat