Tropica Aquarium Soil 9 l/9 kg

Toimitus heti omasta varastosta.

55,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15), Shipping to other EU countries outside Finland


Tropican tumma pohja-aines sopii hienosti vehreisiin kasviakvaarioihin ja se korostaa etenkin punaisten kasvien sävyjä. Sen rakeet ovat luonnollisen pyöreitä, joten se sopii myös sellaisiin akvaarioihin, joissa on pohjalla eläviä kaloja (monneja, nuoliaisia jne.). Pyöreän ja ilmanvan rakenteen vuoksi kasvien on helppo juurtua siihen. Aquarium Soil laskee hivenen kokonaiskovuutta ja stabiloi pH:n hieman happamaksi. Turvallista käyttää myös sukarapujen kanssa.

Pohjamateriaali on vettyessään tummanruskeaa. Raekoko on 2-3 mm. Sitä ei tarvitse huuhdella ennen käyttöä. Aquarium Soil sisältää kasveille tärkeitä kivennäisaineita, mutta ei itsessään ole lannoittava pohja-aines, vaan sen alla voi käyttää mitä tahansa pitkävaikutteista pohjalannoitetta, kuten Tropican Plant Growth Substratea tai Tetran Complete Substratea.

Tropica Aquarium Soilin riittoisuus
Akvaarion pohjan pinta-ala (cm) Aquarium Soilin määrä (litraa)
30x30 5
60x30 10
100x50 30

Valmistettu Japanissa.
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Tropica Aquarium Soil 3 l/3 kg Tropica Aquarium Soil 3 l/3 kg
23,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pohjamateriaalit, Tropica, Pohjamateriaalit, Kasvualustat