Tropic Marin O-Megavital Nori 17 g

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
3,75
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto

Tropic Marinin O-megavital Nori -levähiutaleet ovat 100 % merilevästä valmistettuja ja ne soveltuvat hyvin sekä makean- että meriveden levänsyöjäkaloille, kuten afrikkalaisille kirjoahvenille, keisarikaloille ja välskäreille. Merilevä sisältää runsaasti kasviproteiinia, kalsiumia, rautaa, jodia, vitamiineja ja aminohappoja sekä kuituja, jotka pitävät kasvinsyöjäkalojen suoliston kunnossa. Lisäksi levä tukee kalojen vastustuskykyä. Sopii pääruoaksi. Ei samenna vettä.

Sisältö: Porphyra-suvun punaleviä

Ravintosisältö: proteiinia 40 %, kuitua 5 %.

Käyttöohje: Hiutaleita kannattaa liottaa vedessä 10-15 minuuttia ennen ruokintaa. Liotuksessa hiutaleet turpoavat seitsen-kahdeksankertaisiksi, joten hyvin pieni määrä ruokaa riittää. Hiutaleiden ravintoarvoa voidaan parantaa liottamalla niitä UltraMIN-nesteessä tai muussa vitamiinivalmisteessa.  Ruoki kaloja 2 kertaa päivässä sen verran, kun kalat ehtivät lyhyessä ajassa syödä.

Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa valolta suojattuna.

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Herkut kasvissyöjille, Muut ruuat, herkut, Kaloille, Levävalmisteet ja muut ruuat, Ravuille, kotiloille ja äyriäisille, Hiutaleet ja murot, Tropic Marin, Kasvissyöjille, Miljoonakalat, platyt ja mollit, Malawiahvenet, Välskärit, kettukalat ja muut levänsyöjät, Luomu- ja lisäaineettomat ruuat, Omat suosikkituotteemme