Tropic Marin NP-Bacto-Pellets 500 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

25,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto

 

NP-Bacto-Pelletit ovat biohajoavasta polymeeristä valmistettuja pieniä pellettejä, jotka sitovat vedestä typpeä ja fosforia bakteerien avulla. Aerobiset bakteerit asettuvat pelletteihin ja käyttävät ravinnokseen pellettien sisältämää hiiltä. Lisääntyessään ne sitovat vedessä olevia typpi- ja fosforiyhdisteitä muodostaen pelletin pinnalle biofilmin. Biofilmin alle syntyy myös hapettomia alueita, jotka mahdollistavat anaerobisten bakteerien denitrifikaation. Pelletit korvaavat mm. perinteisen vodka-menetelmän. Typen- ja fosforinpoiston lisäksi lisääntynyt bakteerimassa toimii myös ravinnonlähteenä monille sienille, koralleille ja muille suodattajille merivesiakvaarioissa.

Käyttöohje:
Laita pelletit pellettireaktoriin tai leijupetireaktoriin. Sopiva aloitusannostus on 50 ml/100 litraa akvaario tilavuutta, annostusta voi tarpeen mukaan myös kasvattaa, mutta älä ylitä 200 ml/100 l. Huolehdi hyvästä ilmastuksesta käytön aikana. Liota pellettejä muutama tunti ennen käyttöönottoa. Lisää kuluneiden pellettien tilalle uutta kuukausittain.

Pellettisuodattimen ulostulo kannattaa asentaa mahdollisimman lähelle vaahdotinta, jotta akvaarioon ei joutuisi ylenmäärin hajottajabakteereita.

Säilytä avattu pakkaus hyvin suljettuna huoneenlämmössä kuivassa ja pimeässä. Pidettävä lasten ulottumattomissa.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Tropic Marin NP-Bacto-Balance 200 ml Tropic Marin NP-Bacto-Balance 200 ml
13,90 €
Tropic Marin NP-Bacto-Balance 500 ml Tropic Marin NP-Bacto-Balance 500 ml
19,85 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suodatusmateriaalit, Lisäaineet, Tropic Marin