Tropic Marin Carbocalcium Powder 1,4 kg

Toimitus heti omasta varastosta.

41,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen


Carbocalcium on todella riittoisa kalsiumvalmiste, joka sisältää myös karbonaatteja ja nostaa siten alkaliniteettiä, eli vain yksi purkki riittää riutta-akvaarion perusylläpitoon! Riittoisain jauheen pitoisuudet on laskettu suhteessa korallien kulutukseen. Carbocalcium ei sisällä mitään ylimääräistä, joten sen annostelu ei esim. nosta akvaarion suolapitoisuutta. Sopii kaikenlaisiin merivesiakvaarioihin. 1 kg jauhetta sisältää 307 g kalsiumia ja 43000 ° karbonaattikovuusastetta.

Annostelu:
Valmista ensin kantaliuos: 6 mittalusikallista (n. 140 g)/1 l RO-vettä. Kantaliuos säilyy hyvin ja se sisältää 43000 mg kalsiumia ja 6000 ° karbonaattikovuusastetta. Lisää kantaliuosta 5 ml/100 litraa vettä. Tarkkaile KH-arvoa ja nosta tarvittaessa päivittäistä annosta 2,5 ml/100 litraa vettä viikossa, kunnes KH pysyy 7-9 °dKH. Kalsiumpitoisuuden pitäisi tällöin olla n. 400-440 mg/l. Maksimiannostus 25 ml/100 litraa vettä päivässä.

Vältettävä ihokosketusta ja pidettävä lasten ulottumattomissa. Jos ainetta joutuu iholle, huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä 5-10 minuuttia. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä 5-10 minuuttia ja hakeudu lääkäriin.
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Tropic Marin Carbocalcium Powder 700 g Tropic Marin Carbocalcium Powder 700 g
25,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lisäaineet, Tropic Marin, Kivennäis- ja hivenaineet, Muut kalsium- ja KH-valmisteet