Triton Lab ICP-OES Professional Seawater Analysis

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

39,95
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Triton Labin laboratorianalyysin avulla riutta-akvaarion vesiarvot on nyt mahdollista selvittää laboratoriotarkkuudella! Analyysiin kuuluu kymmeniä eri kivennäis- ja hivenaineita, ja analyysitulosten avulla voit säätää eri aineiden pitoisuuksia ja lisäaineiden annostelua. Vesinäytteet tutkitaan optisella emissiospektrometrillä (ICP-OES). Analyysin toimintaperiaate on seuraava: ostaessasi analyysipaketin, toimitamme sinulle paketin, jossa on kaksi näyteputkea (tarkoitettu yhteen testikertaan), näyteputket yksilöivät viivakooditarrat, postituspussin ja palautusosoitekortin. Otettuasi vesinäytteet, postita ne Tritonille, ja kun analyysi on suoritettu, saat tietokoneellesi laboratoriosta tulleet tulokset. Postimaksu Saksaan ei sisälly testipaketin hintaan, postituspussi mahtuu kulkemaan kirjeenä (esim. heinäkuussa 2018 Priority-luokassa 3,20 euroa).

Testin mukana tulee suomenkieliset ohjeet näytteenottoon ja lähettämiseen.
 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tippatestit, Veden testaus, Mittarit ja tarvikkeet, Muut merkit