Tetra Phyll Flakes 20g/100ml
Tämä pakkauskoko on poistunut valikoimastamme.


 

4,85
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto, Shipping to other EU countries outside Finland


Runsaasti kasviaineksia sisältävä TetraPhyll-viherhiutaleruoka sopii erityisen hyvin mm. kasvipitoista ruokaa syöville synnyttäville hammaskarpeille ja kirjoahvenille. Käytetään pääruokana.

Ainesosat: kalaa ja kalan sivutuotteita, viljaa, hiivaa, kasviproteiinia, nilviäisiä ja äyriäisiä, öljyjä ja rasvoja, leviä, sokeria, lesitiiniä, väri- ja hapettumisenestoaineita.

Ravintosisältö: proteiinia 47,0 %, rasvaa 8,5 %, kuitua 2,0 %, tuhkaa 10,5 %, A-vitamiinia 31 220 IE*/kg , D3-vitamiinia 1 717 IE*/kg, E-vitamiinia 104 mg/kg, C-vitamiinia 133 mg/kg. Kosteuspitoisuus 6,0 %.

Parasta ennen -päiväys pakkauksen pohjassa.
Säilytettävä viileässä ja valolta suojattuna.

*IE on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 IE vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 IE vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Tetra Phyll Flakes 52g/250ml Tetra Phyll Flakes 52g/250ml
8,45 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tetra, Hiutaleet ja murot, Tetra, Tetrat, rasborat ja barbit, Miljoonakalat, platyt ja mollit, Kirjoahvenet ja rihmakalat, Malawiahvenet