Tetra CO2-Optimat

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
19,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Tetran kätevällä CO2-Optimat -hiilidioksidisetillä on helppo lisätä hiilidioksidia pieniin alle satalitraisiin akvaarioihin. Setti sisältää CO2-levittimen, letkua ja CO2-pullon (11 g/ 650 ml).

Sisältää suomenkieliset käyttöohjeet.

Vinkkejä:

  • Jos haluat asentaa kaasupullon alemmas kuin levittimen, olisi letkussa hyvä käyttää takaiskuventtiiliä. Laitteen mukana tulevan letkun koon vuoksi ainoastaan Seran takaiskuventtiilit sopivat juuri ja juuri letkuun. Liitosta kannattaa vielä vahvistaa vaikkapa pienellä nippusiteellä.
  • Levittimeen sopii tarvittaessa vaihtoletkuksi pehmeä 4/6 mm silikoniletku. Letku on tosi tiukka, mutta jos letkun päätä lämmittää kuumalla vedellä, sen saa paremmin paikoilleen. Tetralla ei valitettavasti ole omia vaihtoletkuja tarjolla.
     

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Tetra CO2-Optimat Refill 650ml/11g Tetra CO2-Optimat Refill 650ml/11g
8,90 €
TetraPlant CO2-kalvo TetraPlant CO2-kalvo
1,75 € Ilmoita saatavuudesta
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: CO2-setit & tarv., Tetra