Tetra ActiveSubstrate 6 l

Toimitus heti omasta varastosta.

15,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Tetran ActiveSubstrate on kaunis, punertavanruskea pohjamateriaali, joka on valmistettu poltetusta savesta. Se sopii erityisesti vehreisiin kasviakavaarioihin, sillä kasvit juurtuvat helposti huokoisiin rakeisiin ja sen punertava sävy korostaa kasvien vihreyttä. Koska rakeet ovat kevyitä ja ilmavia, ne estävät pohjaa tiivistymästä ja päästävät hapekkaan veden kasvien juuristoon. Lisäksi nestemäiset ravinteet pääsevät kulkemaan rakeiden seassa juuristoon. Rakeiden huokoinen rakenne toimii myös hyödyllisten typpibakteerien kasvualustana.

Koska rakeet ovat kevyitä, ne eivät kuitenkaan pysy kovin hyvin paikoillaan kovassa virtauksessa tai isojen plekojen pöllytellessä pyrstöllään. Myöskään isokokoiset kasvit eivät välttämättä pysy istutettaessa kunnolla pohjassa, mutta juurtuvat kyllä aikaa myöten ja sitovat rakeet juuristoonsa. Kasvien isuttaminen on helpointa kapeilla pinseteillä.

Raekoko n. 2-5 mm. 6 litraa riittää enintään n. 60-litraiseen akvaarioon.

Käyttöohjeet:
Huuhtele rakeet hyvin lämpimällä vedellä ennen käyttöä. Osa rakeista saattaa aluksi kellua, mutta ne painuvat pohjaan, kun huokostila on täyttynyt vedellä. Aikaa myöten rakeiden väleihin voi kertyä runsaasti lietettä, jota kannattaa lapota varovasti pois silloin tällöin. Runsaskasvisessa akvaariossa hiekan alle voi laittaa pohjalannoitetta, kuten Tetra CompleteSubstratea, tai juuristoon voi lisätä lannoitetabletteja, kuten Tetra Cryptoja.
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pohjamateriaalit, Tetra, Kasvualustat