Söll Organix Power Flakes 12 g/130 ml

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

4,95
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Söll:in Power Flakes-hiutaleet ovat maistuva ja ravitseva perusruoka kaikille kaloille. Runsaan proteiini- ja rasvapitoisuutensa vuoksi se sopii hyvin esim. kudetuksen valmisteluun, kalojen kotiutukseen ja myös poikasruuaksi isommille poikasille sekä herkkupalaksi kerran päivässä. Hiutaleet on valmistettu tuoreista merenelävistä ja ne sisältävät runsaasti omega-3- ja -6-rasvahappoja, proteiinia sekä luontaisia karotenoideja, jotka voimistavat kalojen värejä. Ei samenna vettä. Runsaasti energiaa sisältävänä tätä ruokaa kannattaa tarjota vain kerran päivässä.

MSC-sertifoidut, vastuullisesti pyydetyt raaka-aineet!

Ainesosat: kokonaista lohta, ruijanpallasta, vehnäjauhoja, silosimppua, turskaa, kokonaisia katkarapuja, kokonaista silliä, tuoretta kelppi-levää.

Lisätty /1 kg: A-vitamiina 14000 KY, D-vitamiinia 2000 KY, C-vitamiinia 800 mg, E-vitamiinia 680 mg, B₃-vitamiinia 100 mg, inositolia 100 mg, B₂-vitamiinia 20 mg, B₁₂-vitamiinia 50 mikrog. Astaksantiinia (väriaine E161j) 600 mg.

Ravintosisältö: proteiinia 44,0 %, rasvaa 18,0 %, kuitua 1,0 %, tuhkaa (kivennäisaineita) 6,0 %.

Säilytettävä viileässä ja valolta suojattuna.

Valmistaja Omega Sea Ltd.
 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Nirsoille kaloille, Hiutaleet ja murot, Muut ruuat, herkut, Kaloille, Seka- ja lihansyöjille, Hiutaleet, Tetrat, rasborat ja barbit, Kiekkokalat, Kirjoahvenet ja rihmakalat, Koralliahvenet ja muut lihansyöjät, Taistelukalat ja pienet rihmakalat, Tokot, nuolikot ja luikerot, Muut merkit, Söll