Sera med Flagellol 10 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

14,50


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Seran Flagellol on tehokas hoitoaine, jota voidaan käyttää torjumaan akvaariokalojen sisäloisia, kuten siimaeliöitä l. flagellaatteja (Spironucleus sp., Hexamita sp.), sekä hoitamaan reikätautia. Sisäloisten tunnistaminen tapahtuu mikroskopoimalla tuoretta ulostenäytettä.

Pakkaus sisältää mitta-astian.

Annostelu ja käyttöohjeet:
1 ml 40 litraan vettä yhden kerran. Suorita vähintään 80% vedenvaihto 72 tunnin kuluttua lääkkeen lisäämisestä. Jos sitä ennen akvaariossa esiintyy samentumaa, vaihda vesi välittömästi. Biologiset suodattimet on puhditettava huolellisesti ennen uudelleen käyttöönottoa.

Ravistele hyvin ennen käyttöä! Lisää aine akvaarion pinnalle mukana tulevalla mitta-astialla ja sekoita lusikalla tms. Sulje mahdolliset valkuaisainevaahdottimet, aktiivihiilisuodattimet ja UV-laitteet. Huolehdi hyvästä ilmastuksesta lääkinnän aikana.

Sivuvaikutukset:
Aine on hyvin siedetty. Jatkuvassa käytössä voi aiheuttaa veden samentumista typpi- ja hajottajabakteerien kuluttaessa happea. Tätä tapahtuu kuitenkin yleensä vasta silloin, kun kalat ovat jo parantuneet.

Vastavaikutukset:
Ei saa käyttää akvaarioissa, joissa on selkärangattomia eläimiä tai rustokaloja (hait, rauskut). Flagellol saattaa aiheuttaa ongelmia plekoille ja nuoliaisille (suomuttomille kaloille).

Vaikuttavat aineet: 14 g 5-nitro-1,3-tiatsoli-2-ylatsaani/100 ml, askorbiinihappo l. C-vitamiini, K-vitamiini.

Säilytetään huoneenlämmössä (15-25 °C) valolta suojattuna.
Pidettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.
Älä yhdistä muiden lääkkeiden kanssa.

HUOM! Tuote on värjäävä, varo huonekaluja ja tekstiilejä.
 

Tuotteen lisätiedot

Käyttöohjeita (PDF-tiedosto) Lataa

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kalojen itsehoitoaineet, Sera