Sera Vipagran Baby Nature 24 g/50 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

4,10


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Vipagran Baby on pienikokoinen kuivaruoka, joka soveltuu pienille poikasille (myös pienisuisille aikuisille kaloille). Ravitseva koostumus sisältää mm. hyönteisiä ja äyriäisiä. Ruoki poikasia useita kertoja päivässä pieniä määriä kerrallaan. Ruoka on Seran Nature-sarjaa, joka ei sisällä keinotekoisiä väri- ja lisäaineita.

Ainesosat: maissitärkkelystä, vehnägluteenia, kalajauhoa, kananmunajauhoa, kalsiumkaseinaattia, Hermetia-kärpästä 4 %, vehnäjauhoja, kalaöljyä, panimohiivaa, Spirulinaa, yrttejä, sinimailasta, nokkosta, Gammarus-katkaa, mannaanioligosakkaridia, persiljaa, merilevää, paprikaa Haematococcus-levää, pinaattia, porkkanaa, simpukkaa, valkosipulia.

Lisätty: A-vitamiini 37000 KY/kg, D3-vitamiini 1800 KY*/kg, E-vitamiini 120 mg/kg, B1-vitamiini 35 mg/kg, B2-vitamiini 90 mg/kg, C-vitamiini 550 mg/kg.

Ravintosisältö: raakaproteiinia 41,3 %, raakarasvaa 8,1 %, raakakuitua 3,5 %, tuhkaa (kivennäisaineita) 5,5 %. Kosteus 5,0 %.

Säilytettävä suljettuna viileässä ja valolta suojattuna lasten ulottumattomissa.

*KY on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 KY vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 KY vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rakeet ja pelletit, Sera, Hoitavat ruuat, Sera, Koralliahvenet ja muut lihansyöjät, Malawiahvenet, Miljoonakalat, platyt ja mollit, Sukaravut ja muut äyriäiset, Tetrat, rasborat ja barbit, Välskärit, kettukalat ja muut levänsyöjät, Taistelukalat ja pienet rihmakalat, Luomu- ja lisäaineettomat ruuat, Ruuat, Ruokinta