Sera ImmunPro Nature 112 g/250 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

12,95


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15), Shipping to other EU countries outside Finland


Seran ImmunPro on innovatiivinen probiootteja ja leviä sisältävä raeruoka. Probiootit helpottavat ruuansulatusta ja tehostavat siten ravintoaineiden imeytymistä. Tästä on hyötä kaikille kaloille, mutta etenkin kutuaikana ja poikasruokinnassa. Probiootit myös tukevat kalojen vastustuskykyä. Ravinteikkaat levät tuovat ruokaan arvokkaita vitamiineja ja kivennäisaineita. Rakeet sopivat päivittäiseen ruokintaan. Keskikokoista raetta suositellaan yli 4 cm pitkille kaloille. Ei samenna vettä. Uutta Nature-sarjaa, joka ei sisällä keinotekoisiä väri- ja lisäaineita. Sopii pääruuaksi.

Ainesosat: kalaa, vehnäjauhoja, vehnägluteenia, vehnänalkioita, kalsiumkaseinaattia, panimohiivaa, kalaöljyä, katkoja, krilliä, Haematococcus-levää, mannaanioligosakkaridia, simpukkaa, nokkosta, sinimailasta, yrttejä, valkosipulia, persiljaa, merilevää, paprikaa, Spirulinaa, pinaattia, porkkanaa.

Lisätty: A-vitamiini 37000 KY/kg, D3-vitamiini 1800 KY*/kg, E-vitamiini 120 mg/kg, B1-vitamiini 35 mg/kg, B2-vitamiini 90 mg/kg, C-vitamiini 550 mg/kg. Suolistoprobioottia: 1x1010 CFU/kg 4b1820 Bacillus subtilis C-3102 (DSM 15544).

Ravintosisältö: raakaproteiinia 54,1 %, raakarasvaa 9,2 %, raakakuitua 3,7 %, tuhkaa (kivennäisaineita) 7,0 %. Kosteus 5,0 %.

Säilytettävä suljettuna viileässä ja valolta suojattuna lasten ulottumattomissa.

*KY on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 KY vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 KY vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Sera ImmunPro Nature 45 g/100 ml Sera ImmunPro Nature 45 g/100 ml
5,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rakeet ja pelletit, Sera, Hoitavat ruuat, Kaloille, Seka- ja lihansyöjille, Rakeet ja pelletit, Sera, Välskärit, kettukalat ja muut levänsyöjät, Ruokinta