GarlicGuard on tarkoitettu ruokaan lisättäväksi maunparantajaksi ja -vahventeeksi nirsoille kaloille. Samalla kun se tekee ruuan houkuttelevammaksi, sillä on myös terveyttä edistäviä vaikutuksia. Se sisältää valkosipuliuutetta, josta osa on aktiivista yhdistettä allisiinia ja sen toisiintumistuotteita, joilla on sekä antimikrobisia, antimykoottisia että antiviraalisia vaikutuksia. Tuotteen sisältämät valkosipuliuute ja C-vitamiini toimivat lisäksi tehokkaina antioksidantteina kalan elimistössä.
Käyttö:
Ravistele ensin hyvin enne käyttöä. Liota ruokaa (hiutaleet, rakeet, pelletit, pakasteet jne.) GarlicGuardissa hetki ja valuta sitten tarvitsemasi kertamäärä esim. haarukan avulla ja lisää akvaarioon. Liotus kannattaa tehdä astiassa, jonka voit sulkea tiiviisti, sillä ylijääneen nesteen ja ruoan voi säilyttää jääkaapissa 1-2 viikkoa ja ruokkia tarpeen mukaan. Älä käytä enää sen jälkeen, kun tuoteessa ei ole voimakasta valkosipulin tuoksua.
Säilytetään mieluiten viileässä ja valolta suojattuna.
Ei nautittavaksi, pidettävä lasten ulottumattomissa.
Mitatut pitoisuudet (%):
Valkosipuliuute 0,99
Allisiini 0,013
C-vitamiini 0,1
Sisältö: valkosipuliuute, askorbiinihappo l. C-vitamiini (hapettumisenestoaine E300), L-askorbyyli-2-polyfosfaatti l. C3-vitamiini (hapettumisenestoaine).