Sander ilmastinkivi Nr. 4

Toimitus heti omasta varastosta.

5,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto

 

Lehmuspuusta valmistettu ilmastinkivi, joka on erittäin huokoista rakenteeltaan. Aiheuttaa vähemmän vastapainetta ilmalle kuin tavanomaiset ilmastinkivet. Tarkoitettu käytettäväksi vaahdottimissa sekä kaikkien tavallisten ilmapumppujen kanssa. Sopii myös CO2-levittimeksi. Ilmaletkun halkaisija 4/6 mm. Pituus 90 mm.

Huom! Valmistaja on muuttanut pakkaustapaa, kuvasta poiketen myydään nykyisin yksittäin.

Käyttöohje:
Sijoita kivi mahdollisimman syvälle akvaarioon, jotta ilmastus olisi mahdollisimman tehokasta. Puinen ilmastinkivi kannattaa liottaa vedessä hyvin ennen käyttöä, jotta se ei halkea puunsyiden kohdalta paineen vaikutuksesta. Käytä ilmastinkiven ja ilmapumpun välissä takaiskuventtiiliä vesivahinkojen välttämiseksi, jos ilmapumppu on sijoitettu matalammalle kuin vedenpinta on akvaariossa. Käyttö vaahdottimissa valmistajan ohjeiden mukaisesti.

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Sander ilmastinkivi Nr. 1 Sander ilmastinkivi Nr. 1
1,50 €
Sander ilmastinkivi Nr. 2 Sander ilmastinkivi Nr. 2
1,90 €
Sander ilmastinkivi Nr. 3 Sander ilmastinkivi Nr. 3
3,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Tetratec APS 300
35,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tarvikkeet, CO2-levittimet & tarv., Vaahdottimet, Muut merkit