Sander ilmastinkivi Nr. 3

Toimitus heti omasta varastosta.

3,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15), Shipping to other EU countries outside Finland

 

Lehmuspuusta valmistettu ilmastinkivi, joka on erittäin huokoista rakenteeltaan. Aiheuttaa vähemmän vastapainetta ilmalle kuin tavanomaiset ilmastinkivet. Tarkoitettu käytettäväksi kaikkien tavallisten ilmapumppujen kanssa. Sopii myös CO2-levittimeksi pieniin akvaarioihin. Ilmaletkun halkaisija 4/6 mm. Pituus 100 mm.

Käyttöohje:
Sijoita kivi mahdollisimman syvälle akvaarioon, jotta ilmastus olisi mahdollisimman tehokasta. Puinen ilmastinkivi kannattaa liottaa vedessä hyvin ennen käyttöä, jotta se ei halkea puunsyiden kohdalta paineen vaikutuksesta. Käytä ilmastinkiven ja ilmapumpun välissä takaiskuventtiiliä vesivahinkojen välttämiseksi, jos ilmapumppu on sijoitettu matalammalle kuin vedenpinta on akvaariossa.

 

Huom! kuvassa on Sander 2 ilmastinkivi.

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Sander ilmastinkivi Nr. 1 Sander ilmastinkivi Nr. 1
1,50 €
Sander ilmastinkivi Nr. 2 Sander ilmastinkivi Nr. 2
1,90 € Ilmoita saatavuudesta
Sander ilmastinkivi Nr. 4 Sander ilmastinkivi Nr. 4
6,90 € Ilmoita saatavuudesta
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tarvikkeet, CO2-levittimet & tarv., Muut merkit