Salifert Coralline Aminoacids 500 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

19,95


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen

 

Korallit tarvitsevat erilaisia aminohappoja kalkkirunkonsa rakentamiseen. Kalkkirunko muodostuu kerroksista, jotka koostuvat kalsiumkarbonaatista ja proteiinipitoisesta pehmytkudoksesta. Luonnossa korallit saavat aminohappoja suoraan merivedestä, mutta riutta-akvaariossa ekosysteemi ei ole yhtä monipuolinen ja voi siksi sisältää vähemmän vapaita aminohappoja. Aminohapot myös suojaavat korallieläimiä vedessä olevalta fosfaatilta sekä toimivat ravintona koralleille ja bakteereille.

Annostelu:
5 ml/100 litraa vettä kerran viikossa. Ravista hyvin ennen käyttöä. Säilytettävä avaamisen jälkeen jääkaapissa.

Vaikuttavat aineet:
aminohappoja, hiilihydraattien aminohappojohdannaisia.

Vältettävä ihokosketusta ja pidettävä lasten ulottumattomissa. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti juoksevalla vedellä 5-10 minuuttia.

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lisäaineet, Salifert, Aminohapot ja vitamiinit, Korallit