Ocean Nutrition Formula One Marine Pellets S 200 g

Toimitus heti omasta varastosta.

19,80


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen


Tuoreista raaka-aineista valmistetut rakeet sisältävät mm. tuoretta kalaa ja muita mereneläviä, planktonia, artemiaa sekä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä värejä voimistavia karotenoideja. Ne maistuvat erinomaisesti ja soveltuvat pääruuaksi kaikille merivesikaloille ja ravuille, etenkin liha- ja sekasyöjille. Lisäksi rakeet sisältävät värejä voimistavaa spirulinaa ja valkosipulia, jotka lisäävät kalojen vastustuskykyä ja suojaavat sisä- ja ulkoloisilta. Sopii pääruoaksi, pehmeät rakeet maistuvat usein nirsommillekin kaloille. Soveltuu hyvin myös makean veden kaloille. S-kokoisen rakeen raekoko on n. 1,2 mm.

Ainesosat: katkarapua, kalafilettä, Euphausia pacifica -planktonia (krilli), vehnäjauhoja, kalaöljyjä, mätiä, mustekalaa, lesitiiniä, spirulinaa, valkosipulia, hiivaa, betaiinia, aminohapposeosta, kaliumsorbaattia, kalsiumpropionaattia, vitamiineja, kivennäisaineita, hapettumisenestoaineita, karotenoideja.

Lisätty A-vitamiinia 20000 KY/kg*, D3-vitamiinia 1950 KY/kg*, C-vitamiinia 500 mg/kg, E2 5 mg/kg, E3 1,2 mg/kg, E4 25 mg/kg, E5 40 mg/kg, E6 100 mg/kg, E8 0,3 mg/kg, väriaineita, säilöntäaineita, hapettumisenestoaineita.

Ravintosisältö: proteiinia 42,1 %, rasvaa 10,9 %, kuitua 1,2 %, tuhkaa (kivennäisaineita) 10,0 %. Kosteus 14,5 %.

Säilytettävä viileässä ja valolta suojattuna.

*KY on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 KY vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 KY vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kaloille, Ocean Nutrition, Rakeet ja pelletit, Ocean Nutrition, Seka- ja lihansyöjille, Rakeet ja pelletit, Kirjoahvenet ja rihmakalat