Ocean Nutrition Formula One Marine Pellets M 200 g

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
18,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Tuoreista raaka-aineista valmistetut rakeet sisältävät mm. tuoretta kalaa ja muita mereneläviä, planktonia, artemiaa sekä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä värejä voimistavia karotenoideja. Ne maistuvat erinomaisesti ja soveltuvat pääruuaksi kaikille merivesikaloille ja ravuille, etenkin liha- ja sekasyöjille. Lisäksi rakeet sisältävät värejä voimistavaa spirulinaa ja valkosipulia, jotka lisäävät kalojen vastustuskykyä ja suojaavat sisä- ja ulkoloisilta. Sopii pääruoaksi, pehmeät rakeet maistuvat usein nirsommillekin kaloille. Soveltuu hyvin myös makean veden kaloille. M-kokoisen rakeen raekoko on n. 3,1 mm.

Ainesosat: katkarapua, Euphausia pacifica -planktonia (krilli), sardiinia, vehnäjauhoja, mätiä, soijalesitiiniä, Spirulinaa, lohiöljyä, valkosipulia, kivennäisaineita, MPAX-proteiinivalmistetta, vitamiineja, betaiinia, kalsiumpropionaattia, kaliumsorbaattia, etoksikiinia, karotenoideja, hiivaa.

Lisätty A-vitamiinia 20000 KY/kg*, D3-vitamiinia 1950 KY/kg*, C-vitamiinia 500 mg/kg, E2 5 mg/kg, E3 1,2 mg/kg, E4 25 mg/kg, E5 40 mg/kg, E6 100 mg/kg, E8 0,3 mg/kg, väriaineita, säilöntäaineita, hapettumisenestoaineita.

Ravintosisältö: proteiinia 41,1 %, rasvaa 9,0 %, kuitua 2,4 %, tuhkaa (kivennäisaineita) 10,5 %. Kosteus 14, 5 %.

Säilytettävä viileässä ja valolta suojattuna.

*KY on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 KY vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 KY vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kaloille, Ocean Nutrition, Rakeet ja pelletit, Ocean Nutrition, Seka- ja lihansyöjille, Rakeet ja pelletit, Kirjoahvenet ja rihmakalat