Ocean Nutrition Cichlid Vegi Flakes 34 g

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

4,85
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Drive in -nouto


Cichlid Vegi -hiutaleet on erityisesti suunniteltu mbunille ehkäisemään malawi-bloatia. Ne sopivat toki myös muille levän- ja kasvissyöjäkaloille. Hiutaleet sisältävät erilaisia leviä ja spirulinaa sekä äyriäisiä, jotka vastaavat luonnossa levän mukana tulevia äyriäisiä ja hyönteistoukkia ja joiden sisältämät luonnolliset karotenoidit voimistavat kalojen väritystä. Sopii pääruoaksi. Ei samenna vettä.

Ainesosat: Euphausia pacifica -planktonia (krilli), vehnänalkiota, lohifilettä, merilevää,  Spirulina-levää, valkosipulia, kelppiä (merilevä), Artemian toukkia, Euphausia superba -planktonia (krilli), soijalesitiiniä, vehnäjauhoja, hiivaa, simpukoita, proteiiniuutetta, vitamiineja ja kivennäisaineita, säilöntäainetta (etoksikiini), karotenoideja.

Ravintosisältö: proteiinia 35,0 %, rasvaa 9,0 %, kuitua 1,0 %, tuhkaa (kivennäisaineita) 6,0 %. Kosteuspitoisuus 8,8 %.

Säilytettävä viileässä ja valolta suojattuna.
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Ocean Nutrition Cichlid Vegi Flakes 70 g Ocean Nutrition Cichlid Vegi Flakes 70 g
8,65 € Ilmoita saatavuudesta
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Hiutaleet ja murot, Ocean Nutrition, Ocean Nutrition, Kirjoahvenet ja rihmakalat, Malawiahvenet