NP-reducing BioPellets 250 ml
Tämä pakkauskoko on poistunut valikoimastamme.


 

19,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


BioPelletit ovat biohajoavasta polymeeristä valmistettuja pieniä pellettejä, jotka sitovat vedestä typpeä ja fosforia bakteerien avulla. Aerobiset bakteerit asettuvat pelletin pintaan ja käyttävät ravinnokseen pellettien sisältämää hiiltä. Lisääntyessään ne sitovat vedessä olevia typpi- ja fosforiyhdisteitä muodostaen pelletin pinnalle biofilmin. Biofilmin alle syntyy myös hapettomia alueita, jotka mahdollistavat anaerobisten bakteerien denitrifikaation. Pelletit korvaavat mm. perinteisen vodka-menetelmän. Typen- ja fosforinpoiston lisäksi lisääntynyt bakteerimassa toimii myös ravinnonlähteenä monille sienille, koralleille ja muille suodattajille merivesiakvaarioissa. 250 ml riittää 125-250 litraan 6-12 kuukaudeksi.

Käyttöohje:
Laita pelletit leijupetisuodattimeen, ulkosuodattimeen tai muuhun hyvin virtaavaan paikkaan. Kuormituksesta riippuen sopiva annostus on 0,5-1 l/500 litraa akvaario tilavuutta, annostusta voi tarpeen mukaan myös kasvattaa, mutta huolehdi tällöin hyvästä ilmastuksesta. Pellettien toiminta alkaa näkyä typpi- ja fosforipitoisuuksien laskuna 2-4 viikon kuluttua käytön aloittamisesta. Bakteerit kuluttavat pellettejä ravinnokseen, joten niitä on syytä lisätä tarpeen mukaan 6-12 kuukauden välein.

Pellettisuodattimen ulostulo kannattaa asentaa mahdollisimman lähelle vaahdotinta, jotta akvaarioon ei joutuisi ylenmäärin hajottajabakteereita. Runsaasti kuormitetussa akvaariossa voidaan rinnalla käyttää (rautapohjaista) fosfaatinpoistomassaa, mutta kevyesti kuormitetussa akvaariossa massan voi yleensä jättää pois. Älä käytä yhdessä UV-suodattimen tai otsonaattorin kanssa.

Säilytä avattu pakkaus hyvin suljettuna huoneenlämmössä kuivassa ja pimeässä. Pidettävä lasten ulottumattomissa.
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
NP-reducing BioPellets 500ml / 366 gr. NP-reducing BioPellets 500ml / 366 gr.
35,90 €
NP-reducing BioPellets 1 l NP-reducing BioPellets 1 l
65,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suodatusmateriaalit, Lisäaineet, Muut merkit, Fosfaatinpoisto, Biopelletit, Omat suosikkituotteemme