Lummesavi 10 l

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

13,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Lummekasveille (lumpeet, ulpukat, lootukset) suunniteltu pohja-aines on rakeistettua savea. Rakeisiin on helppo istuttaa ja käsittely on muutenkin helpompaa kuin perussaven. Savi sisältää runsaasti kasvien tarvitsemia mineraaleja ja kivennäisaineita. Kasveja kannattaa lannoittaa lisäksi akvaariokasvien pohjalannoitteella (esim. Tropica Nutrition Capsules). Sopii myös muille vesikasveille, jotka viihtyvät savi- ja mutapohjalla.

Istuttaminen ruukkuun:
Täytä ruukku mullalla (n. 5 cm vajaaksi), istuta kasvi ja paina sekaan lannoitetabletteja. Peittele multapinta esim. singelinsoralla. Upota varovasti. Voit myös kostuttaa saven etukäteen ennen istutusta.

100 % Jäämeren savea.
 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

JBL 7+13 kuulat
10,50

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Muut tarvikkeet, Pohjalannoitteet ja lannoitetabletit, Muut merkit, Pohjamateriaalit