Ludwigia palustris 'Super Red'

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

6,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15)

kuvake_easy.png   Luhtarusolehti (ent. suorusolehti).


Luhtarusolehti on aloittelijoillekin sopiva punertavalehtinen kasvi, joka on hieman pienemmäksi jäävä kuin perinteinen Ludwigia repens "Rubin". Latvominen saa rusolehden kasvamaan tuuheana ja tiiviinä ja uudelleenistutettuna latvapistokkaat juurtuvat nopeasti. Vaikka tämä rusolehti on vaatimattomampi kuin muut rusolehdet, hiilidioksidilannoitus ja voimakas valaistus saavat varmimmin kasvin punertumaan voimakkaan purppuranpunaiseksi.

Alkuperä: esiintyy maailmanlaajuisesti
Kasvutapa: varsikasvi
Kasvunopeus: keskimääräinen
Korkeus: 10-30 cm
Leveys: 2-4 cm
Valontarve: 0,25 w/l
CO2-tarve: 3-5 mg/l
Tropican numero: 035B

 

Laempoepakkauskuva_pieni_2019
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Lämpöpakkaus kasvitilauksiin (1 kpl/tilaus riittää, noutoihin ei tarvita) Lämpöpakkaus kasvitilauksiin (1 kpl/tilaus riittää, noutoihin ei tarvita)
0,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tropica, Tropica pottikasvit, Lammikkokasvit, Kaikki kasvit, Kasvit keskiosiin, Kasvit takaosiin, Kasvit, Helpot joka-akvaarion kasvit