Uusi

Liuskekivi vaalea #9

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen

 

Vaaleat liuskekivet sopivat hyvin esim. terassien ja luolien rakentamiseen. Toisin kuin tummassa liuskekivessä, vaalean liuskekiven pinta on hieman karhea, ja kiven paksuus on yleensä kiven koosta riippuen n. 2-4 cm. Kivetä eivät ole yhtä tasaisenlittania kuin tummat liuskekivet. Väri on vaaleanharmaa, joissain kivissä voi olla myös vihertävää vivahdetta. Väri voimistuu kiven kastuessa. Ei vaikuta vesiarvoihin.

Yksittäiskappale, pisin mitta on 14 cm ja paino 0,58 kg.

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Musta laavakivi L Musta laavakivi L
8,90 €
Musta laavakivi XL Musta laavakivi XL
24,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kivet, Somisteet ja pohjamateriaalit, Kivet, akvaarioon.fi, WYSIWYG-kivet