Lagenandra meeboldii 'Red'


Lagenandra meeboldii 'Red'

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

6,95
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Drive in -nouto

 

Melalehtiä muistuttavat vesivehkat ovat kauniita akvaariokasveja. L. meeboldiin isot, pyöreät lehdet ja vihreä-punainen väritys tuovat näyttävyyttä akvaarioon. Kasvi kasvattaa samantyyppistä maavartta kuin Anubias-lajitkin, joten lisääminenkin tapahtuu samalla tavoin maavartta katkomalla. Maavartta ei myöskään olisi hyvä upottaa kokonaan hiekkaan, vaan jättää se pinnalle ja antaa vain juurien kasvaa hiekkaan. Joidenkin lähteiden mukaan vesivehkat kasvavat viihtyessään todella nopeasti suuriksi, joten emme suosittele aivan pienimpiin akvaarioihin.

Alkuperä: Intia
Kasvutapa: ruusukemainen kasvi
Kasvunopeus: hidas
Korkeus: 10-20 cm
Leveys: 10-20 cm
Valontarve: 0,25 w/l
CO2-tarve: 3-5 mg/l
Tropican numero: 103

 

Laempoepakkauskuva_pieni_2019

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Vallisneria nana
6,95
Seachem Prime 500ml
24,85 (100 ml = 4,97 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Tropica, Tropica pottikasvit, Kaikki kasvit, Kasvit keskiosiin