Uusi

Kasvimix bambuputkessa

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

27,95
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Drive in -nouto

 

Hieno sisustuselementti kaikenlaisiin akvaarioihin! Keihäslehteä, melalehteä ja vesimiekkaa on jokaista juurrutettu bambuputkeen. Bambuputken pituus on noin 25-30 cm.
Helppohoitoisia lajeja, jotka sopivat kaikkiin akvaarioihin. Kasvien lajikkeet vaihtelevat, kuvassa on esimerkki kokoonpanosta.

Huom! Juurakoiden tapaan bamburuukku voi aluksi kerätä vaalean bakteerihötön pinnalle. Se lähtee pois ajan kanssa, kun bamburuukku kypsyy, mutta sitä voi myös pestä pois.

Kasvin tiedot
Valontarve: 0,25 w/l
CO2-tarve: 3-5 mg/l

 

Lämpöpakkauksen kasvitilauksiin voit tilata ostoskorin yhteydestä:

_laempoepakkauskuva.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kaikki kasvit, Aquaflora, Aquaflora, Kasvit keskiosiin, Kasvit takaosiin