JBL Proflora CO2 Taifun Spiral 10 hiilidioksidilevitin

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
33,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen


Moduulirakenteinen hiilidioksidilevitin, jota on helppo säätää akvaarion korkeuden mukaan (akvaarion minimikorkeus 30 cm). Spiraalimaisen rakenteen ansiosta hiilidioksidia liukenee metrin matkalla. Levittimessä on kansi, joka estää liukenematonta hiilidioksidia karkaamasta levittimestä ennen aikojaan sekä poistoreikä, josta liukenematon kaasu pääsee poistumaan. Levittimen korkeus on n. 19 cm. Levitin riittää (suuntaa antava ohjeistus):

  • 40-400 -litraiseen akvaarioon, kun KH on 4 °dKH
  • 50-200-litraiseen akvaarioon, kun KH on 10 °dKH
  • isompiin akvaarioihin voi hankkia jatkopaloja (4014162634801).

Kuplalaskuri ei ole välttämätön, sillä levittimestä näkee kaasun kulun. Sopii sekä isoille painepulloille että biologiseen CO2-tuottoon (esim. hiivate ja kilju). Sisältää kiinnitystarvikkeet sekä n. 2 m letkua.

Taifun Spiral 10 on sama kuin vanhat Taifun M ja Pro Flora Vario 200 -hiilarilevittimet.

HUOM! Levittimessä ei kuulu olla erillistä pikkutulppaa kannessa olevan reiän päässä, vaan reikä on avonainen, jotta liukenematon CO2 pääsee poistumaan levittimestä. CO2-kuplan noustessa levittimen spiraalissa ylöspäin kuplassa tapahtuu myös jossain määrin kaasujenvaihtoa, jolloin CO2 liukenee veteen ja tilalle tulee muita kaasuja akvaariovedestä. Poistoreiän pitää olla auki, jotta nämä kaasut pääsevät poistumaan levittimestä. Kaikki poistuva kaasu ei siis ole hiilidioksidia. Kannattaa myös huomata, että mitä hitaammin kuplat nousevat spiraalissa, sen paremmin CO2 ennättää liueta veteen. Levitintä ei siis kannata pitää ihan tip top-kunnossa vaan spiraaliin saa kertyä bakteerikalvoa :).
 

Tuotteen lisätiedot

Käyttöohjeita (PDF-tiedosto) Lataa

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
JBL Proflora CO2 Taifun Spiral Extend jatkopala JBL Proflora CO2 Taifun Spiral Extend jatkopala
15,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Sera CO2-letku
2,90 / m

Selaa myös nämä tuoteryhmät: CO2-levittimet & tarv., JBL, Omat suosikkituotteemme