JBL ProScan

Toimitus heti omasta varastosta.

24,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto, Shipping to other EU countries outside Finland


JBL:n ProScan on fotometriseen mittaukseen perustava testisarja, jolla älypuhelimen ja ilmaisen sovelluksen avulla voidaan määrittää samalla kertaa 7 eri vesiarvoa akvaariovedestä. Testisetti soveltuu myös lammikoihin.

Setti sisältää seuraavat testit (24 liuskaa) sekä referenssivärikartan:

  • nitriitti
  • nitraatti
  • kokonaiskovuus
  • karbonaattikovuus
  • pH
  • kloori
  • hiilidioksidi

Sovellus on saatavilla englannin-, saksan- ja ranskankielisinä ja se on ladattavissa iOS- ja Android-laitteisiin pakkauksessa olevan QR-koodin avulla. Ohjelmistovaatimukset:
iOS 5.1.1 tai uudempi. Sopii iPhoneen, iPadiin ja iPod touchiin, optimoitu iPhone5:een.
Android-versio 4.0 tai uudempi, lisäksi laitteen kamerassa on oltava Auto-Focus.

Huomaathan, että liuskatestit eivät ole aivan yhtä tarkkoja kuin tippatestit, joten emme suosittele niiden käyttöä esim. akvaarion kypsytyksessä tai selvitettäessä uuden akvaarion tai hanaveden vesiarvoja kalaston valintaan. Kun akvaarion toiminta on jo tuttua ja tavoitevesiarvot on saavutettu, liuskatesteillä on kuitenkin kätevä testata vettä esim. viikottaisen vedenvaihdon yhteydessä, jolloin yllättävät muutokset vesiarvoissa on helppo havaita ajoissa.
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
JBL ProScan Recharge JBL ProScan Recharge
20,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Liuskatestit, JBL