JBL ProFlora pH-Sensor+Cal

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

95,65
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


JBL:n ProFlora pH-elektrodi on yleiskäyttöinen pH-elektrodi, joka sopii kaikkiin mittalaitteisiin, joissa on BNC-liitin. Pakkaus sisältää myös tarvikkeet kalibrointiin: pH 4 ja 7 kalibrointinesteet, säilytysliuoksen, tislatun veden sekä pienet kalibrointiastiat.

  • Muista huolehtia elektrodin kunnosta säännöllisellä puhdistuksella pehmeällä nukkaamattomalla kankaalla/paperilla sekä tarvittaessa puhdistusliuoksella. Puhdista ja kalibroi pH-mittari 3-6 viikon välein. Puhdistuksesta ja kalibroinnista huolimatta elektrodi vanhenee ajan myötä, ja kun kalibrointi ei enää onnistu, on aika vaihtaa uuteen elektrodiin.

Pakkaus ei sisällä toistaiseksi suomenkielisiä käyttöohjeita.

 

Tuotteen lisätiedot

Käyttöohjeita (PDF-tiedosto) Lataa

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
JBL ProFlora m2003 JBL ProFlora m2003
616,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: CO2-laitteiden osat, Mittarit & tarvikkeet, Muu tekniikka, Muut tarvikkeet, JBL