JBL Biotopol C 100 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

5,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15), Shipping to other EU countries outside Finland


JBL:n Biotopol C on erityisesti sukarapuakvaarioihin tarkoitettu vedenparannusaine, joka sitoo hanavedessä olevan kloorin/kloramiinin ja mahdolliset raskasmetallit. Erityisen tehokkaasti se poistaa kuparia, joka on myrkyllistä äyriäisille ja muille selkärangattomille vesieläimille. Lisäksi se sisältää mm. aloe veraa, joka suojaa limakalvoja sekä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka auttavat äyriäisten kuoren kehittymistä. 100 ml riittää 400 litraan vettä.

Käyttöohje:

Annostele 10 ml/40 litraa uutta vettä viikoittaisten vedenvaihtojen yhteydessä. Akvaariota perustettaessa annostele koko vesitilavuuden mukaan. Yliannostus ei ole vaarallista. Pullossa on mittakorkki. Aine saattaa värjätä tekstiilejä ja muita huokoisia pintoja, joten käsittele varoen.
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vedenparannusaineet, JBL, Lisäaineet ja hoitoaineet sukaravuille, Hoitoaineet