Hydor Flo


Hydor Flo

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
11,45
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Hydor Flo on useimpiin suodattimiin ja (kierto)vesipumppuihin sopiva virtaussuutin, joka muuttaa pistemäisen virtauksen aaltomaiseksi virtaukseksi, joka on hyödyllistä etenkin koralleille, mutta myös vesikasveille. Pyörteinen virtaus estää lietettä laskeutumasta korallien ja kasvien päälle ja toisaalta myös pintavesi pysyy hyvin liikkeessä, jolloin veteen liukenee happea. Pinnan liike estää myös ikävän kalkkiraidan syntymisen vesirajaan.

Suositeltava virtausteho on 300-1200 l/h. Suuttimessa tulee mukana liittimet (4 kpl) yleisimpiin pumppuihin ja suodattimiin (esim. Eheimin compact-pumppuihin). Liittimien koot ovat seuraavat:

Sisähalkaisija  Ulkohalkaisija

8 mm               11 mm

9 mm               12 mm

10 mm             13 mm

11 mm             14 mm
 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Varaosat ja tarvikkeet, Tarvikkeet, Tarvikkeet, Muut tarvikkeet, Streamit, Hydor