Hobby Natalit 3 l

Toimitus heti omasta varastosta.

5,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Hobby Natalit on tummanruskea, laavakivipohjainen pohjamateriaali, joka sopii erityisen hyvin reheviin kasviakvaarioihin. Sellaisenaan se luo hienon kontrastin vehreille kasveille ja värikkäille kaloille. Hiekka sisältää mm. rautaa, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia, sekä booria, rautaa ja mangaania, mutta ei ole varsinainen aktiivinen soil-tyyppinen pohjamateriaali. Huokoisten rakeiden ansiosta happi pääsee helposti kasvien juurille sekä juurtuminen on helppoa. Tasaisen, hieman isomman raekoon ansiosta hiekassa on hyvä diffuusiokyky, eli hapen lisäksi myös ravinteet kulkevat pohjamateriaalissa. Lisäksi laavahiekka ei painu kasaan. Rakeet ovat melko karkeita, joten emme suosittele sellaisenaan esim. monnisille tai nuoliaisille. Uiville kaloille hiekka on ok. Hiekan voi myös laittaa pohjalle ja peittää muulla pohjamateriaalilla, tosin huomioithan, että hieno hiekka painuu laavahiekan sekaan eli kevyemmät soil-materiaalit sopivat paremmin päälimmäiseksi. Raekoko 3-6 mm, 3 l on noin 3 kg. Valmistusprosessista johtuen seassa saattaa olla punaruskeita rakeita. Perusväri on kuitenkin tummanruskea, kuvassa hiekka kuivaa, mutta märkänä sen väri voimistuu.

Huom! Tuote on täysin luonnontuote eikä sitä ole värjätty!

Käyttöohje:
Voit laskea tarvittavan määrän pohjan pinta-alan perusteella, suositusmäärä on n. 2-5 cm. Jos allas on esim. 100x40 cm ja haluat hiekkaa 5 cm paksuudelta, laske 10 dm*4 dm*0,5 dm=20 dm3 eli 20 litraa. Huuhtele hyvin ennen käyttöä, tuote on pölyistä.
 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Akvaariopehmuste 50 cm
0,12 / cm (1 m = 12,00 €)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pohjamateriaalit, Hobby, Pohjamateriaalit, Kasvualustat