Hobby Artemix 195g

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

7,50
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen


Riittoisalla Artemix-seoksella valmistat helposti ja nopeasti Artemia salinas -suolalehtijalkaisen nauplius-toukkia kaloille ja kalanpoikasille. Tarvitset vain vettä, johon lisäät valmiiksi sekoitetut artemiasuolan ja lepomunat. Toukkia voi kasvattaa esim. ilmapumpulla varustetussa inkubaattorissa/limpparipullossa tai ilman ilmapumppua Hobby artemiakasvattamossa. Toukat kuoriutuvat reilussa vuorokaudessa, ja voit siivilöidä niitä esim. Hobbyn siivilällä. Jos haluat kasvattaa toukkia isommiksi, tarvitset isomman akvaarion äyriäisten kasvatukseen.

Annostelu ja käyttöohje:
Ennen käyttöä sekoita purkkia huolellisesti, sillä etenkin kuljetuksen aikana suolaseos kerrostuu helposti. Artemian munat erottuvat suolaseoksesta pieninä ruskeina hitusina - varmista, että munia on tasaisesti joka puolella seosta. Liuota 16 g (n. 2 tl) Artemixia 0,5 litraan vettä. Artemiat kuoriutuvat n. 24-48 tunnin kuluttua lämpötilasta riippuen. Sopiva lämpötila on +24-28 °C (ei yli +30 °C). pH:n tulisi olla mielellään yli 8. Säilytä avattu pakkaus mieluiten jääkaapissa hyvin suljettuna (säilyy avattuna n. 1 kk). Jos säilytät pakkausta pidempään, sisältö kannattaa jakaa pieniin käyttöeriin ja pakastaa. Ota pakastetut munat sulamaan edellisenä päivänä ja varaudu hieman pidempään kuoritumisaikaan.

Vinkki: poikaskasvatuksessa voi artemian toukat pakastaa ennen ruokintaa, jotta akvaarioon ei ilmesty kalanpoikasten kasvua haittaavia Hydra-polttiaiseläimiä. Muista ruokkia poikasia varovasti ja vaihda vettä riittävän usein, jotta artemia ei kuormita liikaa vettä ja vedenlaatu pysyy hyvänä.

Säilytetään pimeässä ja viileässä, kuivassa paikassa.
 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Hobby artemiakasvattamo Hobby artemiakasvattamo
19,90 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Artemia, Hobby, Omat suosikkituotteemme, Ruokinta