GroTech GH-Plus 800 g

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

15,95
Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


GroTechin GH-Plus on riittoista ja tehokas vedenkovetusaine. Se on kehitetty pihalammikoihin, mutta sopii myös makeavesiakvaarioihin esim. miljoonakaloille, platyille, molleille ja joillekin kirjoahvenille.

Annosteluohje: 10 g nostaa kokonaiskovuutta 3 °dGH/100 litraa vettä. Kun aloitat veden kovettamisen, nosta kovuutta vähän kerrassaan n. 0,5 °dGH viikossa esim. vedenvaihdon yhteydessä. Kun olet saavuttanut oikean kovuuden, ylläpidä kovuutta viikottaisten vedenvaihtojen yhteydessä kovettamalla vaihdettava vesi valmiiksi oikean kovuiseksi. Vaihtovesi on suositeltavaa valmistaa ennen akvaarioon lisäystä. Lammikoissa kovetusaineet voi sirotella suoraan lammen pinnalle mahdollisimman virtaavaan paikkaan. Käytä annostelun apuna GH-tippatestiä.

Yleisiä kovuussuosituksia eri kalaryhmille:

  • eteläamerikkalaiset tetrat <4 °dGH                                      
  • karppikalat, kuten barbit, kultakala 4-10 °dGH                      
  • labyrinttikalat, kuten rihmakalat 4-10 °dGH
  • synnyttävät hammaskarpit, kuten platyt, miljoonakalat ja mollyt 5-35 °dGH
  • Tanganjika- ja Malawi-ahvenet 10-15 °dGH


Säilytettävä hyvin suljettuna kuivassa paikassa. Vältä ihokosketusta. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.
Pidettävä lasten ulottumattomissa.
 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vesiarvojen muokkaus, GroTech, Vedenparannusaineet ja kalojen itsehoitoaineet, Veden kovettaminen (GH:n nostaminen)