Uusi

Fissidens fontanus *omaa tuotantoa*

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

5,00
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen

kuvake_advanced.png   Vellamonsammal. Omatuotantoa.


Kaunis siipisammallaji, joka muista sammalista poiketen on melko vaativa. Se kaipaa melko paljon valoa ja on hidaskasvuinen. Sopii istutettavaksi kiviin tai juurakoihin esim. siiman tai liiman avulla. Annos n. 0,5 dl.

Omien kokemustemme mukaan vellamonsammal ei ole vaativa sammal, mutta pitää happamasta ja puhtaasta vedestä. Kasvatus on kuitenkin helppoa. Sammal on melko hidaskasvuinen, mutta todella nätti, siistikasvuinen verrattuna moniin muihin sammaliin ja on ehdottomasti kasvattamisen arvoinen :).

Alkuperä: Pohjois-Amerikka
Kasvutapa: sammal
Kasvunopeus: hidas
Korkeus: 1-5 cm
Leveys: 0,5-1 cm
Valontarve: 0,5 w/l
CO2-tarve: 6-14 mg/l
Lisäyslähde: Tropica
 

 

Laempoepakkauskuva_pieni_2019

 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: akvaarioon.fi kasvit, Kaikki kasvit, Epifyytit, Nanoakvaarioiden kasvit, Omat suosikkituotteemme, Kasvit, Uusia tuotteita