Fauna Marin Zeo-Light 5500 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

49,50


Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto

 

Zeo-Light on korkealaatuinen zeoliittiseos riutta-akvaarioihin. Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti zeoliittireaktoreissa mutta sitä voi käyttää myös muunlaisissa suodatusratkaisuissa. Toimiessaan oikein zeoliitti ja siinä elävät bakteerit poistavat vedestä nitraattia ja fosfaattia.
 

Käyttöohje: 1000 g  Zeo-Lightiä riittää n. 1000 litraan vettä. Pyri määrittämään akvaarion vesitilavuus mahdollisimman tarkasti. Huuhtele massa RO-vedellä ja anna liota vedessä 24 tuntia ennen käyttöä. Zeoliittireaktoreissa puhdista massa 2 päivän välein. Vuorottele zeoliitin ja aktiivihiilen vaihtojen kanssa, eli kun vaihdat hiilen, vaihda zeoliitti 2 viikon kuluttua ja hiili taas siitä 2 viikon kuluttua jne.

Vaihto: vaihda n. 75 % massasta 4 viikon välein.

Suositellaan käytettäväksi yhdessä Korallen-zuchtin ZEObakin ja ZEOfoodin kanssa.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa!

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Suodatusmateriaalit, Suodatusmassat, Fauna Marin, Zeoliitti, Nitraatinpoisto