Fauna Marin Soft Clownfish M 100 ml

Toimitus heti omasta varastosta.

11,65


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15), Shipping to other EU countries outside Finland

 

Pehmeärakenteiset rakeet on suunniteltu vartavasten vuokkokalojen ja muiden koralliahventen ruokintaan. Toki ne sopivat myös muillekin merivesikaloille sekä esim. katkaravuille. Rakeet sisältävät 10 % Aloe Veraa, omega-3-rasvahappoja sekä runsaasti värejä voimistavaa astaksantaania. Sopii pääruoaksi. Ei samenna vettä.  

Ainesosat: kalaa ja kalan sivutuotteita, katkarapuja ja katkaravun sivutuotteita, äyriäisiä ja nilviäisiä, levää, hiivaa, proteiiniuutteita, öljyjä ja rasvoja, vitamiineja ja kivennäisaineita, hapettumisenestoaineita.

Ravintosisältö: proteiinia 58,0 %, rasvaa 15,0 %, kuitua 1,0 %, tuhkaa (kivennäisaineita) 7,0 %, D3-vitamiinia 3600 IE*/kg.

*IE on kansainvälinen yksikkö, vastaa
D-vitamiini: 1 IE vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia


Säilytettävä viileässä ja valolta suojattuna.

Pakkauksessa on valmistusajankohta, parasta ennen -päiväys on 2 vuotta valmistusajankohdasta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Fauna Marin, Kaloille, Fauna Marin, Seka- ja lihansyöjille, Rakeet ja pelletit, Tetrat, rasborat ja barbit, Kirjoahvenet ja rihmakalat, Koralliahvenet ja muut lihansyöjät, Miljoonakalat, platyt ja mollit, Tokot, nuolikot ja luikerot