Dupla Reef Ground 2,0-3,0 mm 3 l

Toimitus heti omasta varastosta.

12,90


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto, Shipping to other EU countries outside Finland


Duplan keskikarkea Reef Ground on  tasalaatuinen vaalea aragoniittipohjainen hiekka. Keskikarkea rae pysyy paremmin paikoillaan kuin aivan hienoimmat hiekat, joten se sopii voimakkaaseen virtaukseen ja sellaisille kaloille ja ravuille, jotka tykkäävät kaivella pohjaa, kuten pistooliravuille, nuolikoille ja monille tokoille. Reef Ground on puhdasta aragoniittia, joka puskuroi veden pH:n n. 8,2:een. Se sisältää kalsiumin lisäksi mm. magnesiumia ja rautaa. Ei sisällä silikaatteja. Kerätty ympäristöystävällisesti (ei riutoilta eikä rannoilta). Raekoko 2-3 mm.

Huuhtele hiekka ennen käyttöä. Huuhteluvettä ei käytännössä saa täysin kirkkaaksi, mutta pieni sameus häviää lopullisesti akvaariossa, kun suodatus ja muu tekniikka on päällä. Huuhtelu on helpointa suoraan pussissa, eli leikkaa pussin yhdestä nurkasta letkun mentävä pala, josta lasket vettä pussiin. Vesi leviää koko hiekkaan ja likainen vesi poistuu samasta aukosta pois.

Kivennäisainepitoisuudet:
kalsiumkarbonaattia 99,2 %
magnesiumkarbonaattia 0,4 %
rautaoksidia 0,035 %

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Pohjamateriaalit, Korallihiekat & kivet, Dupla