Dr. Shrimp's Crusta-Propolis 10 ml

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
7,95
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Crusta-Propolis on nestemäinen, mehiläisten valmistamaa propolista sisältävä hoitoaine, joka vähentää bakteeritulehduksia ja homeita sekä sisäisiä tulehduksia. Propolis sisältää mehiläisten kasveista keräämiä erilaisia luonnonhartseja, vahoja, flavonoideja jne., jotka toimivat luonnon antibiootteina.

Kannattaa kokeilla myös kaloille!

Annostelu: Lisää 1-3 tippaa teelusikalliseen kuivaruokaa 3 kertaa viikossa. Anna imeytyä n. 5 minuutin ajan ja annostele ruoka akvaarioon.
 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sukarapujen ja muiden äyriäisten hoitotuotteet, Dr. Shrimp, Sukaravut ja muut äyriäiset, Lisäravinteet, vitamiinit, Kalojen itsehoitoaineet, Lisäravinteet, Lisäaineet ja hoitoaineet sukaravuille