Dr. Bassleer Biofish Food chlorella M 60 g

Toimitus heti omasta varastosta.

6,75


Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto

 

Makeassa vedessä elävä Chlorella pyrenoidosa-viherlevä on varsinainen ravintoainepommi - se sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja ja lehtivihreää. Levä on tunnettu huomattavan runsaista proteiini- ja klorofyllipitoisuuksistaan. Levää sisältävät rakeet maistuvat muillekin kuin kasvin- ja levänsyöjäkaloille ja laadukkaan ravintosisältönsä vuoksi ne sopivat erityisen hyvin stressaantuneille ja huonokuntoisille kaloille. Maistuvat rakeet sopivat pääruuaksi päivittäiseen käyttöön. Ei sotke vettä.
 

  • M-kokoisen rakeen raekoko on 0,5-0,8 mm.
  • Kalan suosituskoko > 1 cm.


Ainesosat: kalaa ja kalan sivutuotteita, viljaa, öljyjä ja rasvoja, kasvisten sivutuotteita, hiivaa, 5 % levää (Chlorella pyrenoidosa). Lisätty A-vitamiinia 75000 IE*/kg, D3-vitamiinia 2500 IE*/kg, C-vitamiinia 500 mg/kg, E-vitamiinia 260 mg/kg.

Ravintosisältö: proteiinia 54 %, rasvaa 18 %, tuhkaa 9 %, kuitua 1,5 %, fosforia 1,3 %, kalsiumia 1 %, luteiinia 0,01 %, astaksantiinia 0,05 %, omega-3-rasvahappoja 25 mg/g, B3-vitamiinia 3 mg/kg, foolihappoa 1 mg/kg, rautaa 200 mg/kg, magnesiumia 300 mg/kg, seleeniä 0,5 mg/kg, jodia 0,01 mg/kg, klorofylliä 1 mg/kg. Kosteuspitoisuus 6 %.

*IE on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 IE vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 IE vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rakeet ja pelletit, Kaloille, Aquarium Münster, Aquarium Münster/Dr. Bassleer, Kasvissyöjille, Seka- ja lihansyöjille, Rakeet ja pelletit, Tetrat, rasborat ja barbit, Kiekkokalat, Kirjoahvenet ja rihmakalat, Miljoonakalat, platyt ja mollit, Ruuat sukaravuille