Dr. Bassleer Biofish Food Matrine M 60 g

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

Ilmoita saatavuudesta
7,20
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon pakettiautomaatit ja noutopisteet, Matkahuollon noutopistepaketti tilaa vieville paketeille, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15 SAMAN päivän noutoon), Shipping to other EU countries outside Finland, Nouto oman ostoshetken yhteydessä, Täydennys puutarhurille.fi-nettikaupan tilaukseen


Matrine-rakeet sisältävät kiinalaisen Ku-Shen-pagodipuusta uutettuja matriini- ja oksimatriinialkaloideja, jotka suojaavat erilaisilta tulehduksilta ja tukevat siten kalojen omaa luonnollista vastustuskykyä. Ennaltaehkäisevän käytön lisäksi ruokaa kannattaa käyttää myös erilaisten lääkekuurien aikana, sillä matriini parantaa limakalvojen toimintaa ja kiihdyttää limantuotantoa, mikä auttaa irrottamaan loisia kalojen ihon pinnalta. Matrine sisältää myös probioottia, joka suojaa kalojen suolistoa taudinaiheuttajabakteereilta. Rakeet sopivat pääruuaksi päivittäiseen käyttöön. Ei sotke vettä.
 

  • M-kokoisen rakeen raekoko on 0,5-0,8 mm.
  • Kalan suosituskoko > 1 cm.


Ainesosat: kalaa ja kalan sivutuotteita, viljaa, äyriäisiä, kasviksia, hiivoja, Sophora flavescens 2 % (matriini, oksimatriini).

Lisätty A-vitamiinia 7500 KY*/kg, D3-vitamiinia 800 KY*/kg, C-vitamiinia 1000 mg/kg, E-vitamiinia 400 mg/kg, astaksantiinia 5 mg/kg, kivennäisaineita, hapettumisenestoaineita, probioottia Pediococcus acidilactici 3000 pmy/mg.

Ravintosisältö: proteiinia 54 %, rasvaa 18 %, tuhkaa 11 %, kuitua 5 %, kalsiumia 2 %, fosforia 1,3 %, natriumia 1,2 %.

*KY on kansainvälinen yksikkö, vastaa
A-vitamiini: 1 KY vastaa 0,3 µg retinolia
D-vitamiini: 1 KY vastaa 0,025 µg kolekalsiferolia

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Rakeet ja pelletit, Kaloille, Aquarium Münster, Aquarium Münster/Dr. Bassleer, Seka- ja lihansyöjille, Rakeet ja pelletit, Tetrat, rasborat ja barbit, Kiekkokalat, Kirjoahvenet ja rihmakalat, Miljoonakalat, platyt ja mollit, Koralliahvenet ja muut lihansyöjät, Monniset, Plekot ja nuoliaiset, Sukaravut ja muut äyriäiset, Tokot, nuolikot ja luikerot, Välskärit, kettukalat ja muut levänsyöjät