Deltec Skimmer 600i


Tilaustuote. Tuotteen arvioitu toimitusaika on 7-10 arkipäivää.

319,00


Mahdolliset toimitustavat: Postin postipaketti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Postin Kotijakelu-rahti, Posti Express-rahti, Matkahuollon Bussipaketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä bussipaketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Omatoiminouto, Drive in -nouto


Deltecin Skimmer 600i on tehokas ala-altaaseen asennettava valkuaisainevaahdotin merivesiakvaarioihin. Siinä on säädettävä DCC2-pumppu, joten vaahdotustehon voi helposti säätää juuri oman altaan kuormituksen mukaan. Kapasiteettiinsa nähden laite vie vain vähän tilaa sumpussa (22x14 cm). Ilmantuotto on jopa 500 l/h. Vaahdotin on kirkasta akryyliä, joten laitteen toimintaa on tarvittaessa helppo seurata. Vaahdottimen kupin tyhjennys on helppoa hanan avulla, sillä kuppia ei tarvitse irrottaa vaahdottimesta. Kupissa on myös ylivuotosuoja, joka katkaisee vaahdottimen ilmanoton, jos vedenpinnan korkeus vaahdottimessa nousee. Uuden kaksoispohjarakenteen ansiosta vesi kiertää vaahdottimessa siten, että mikrokuplien syntyminen vähenee huomattavasti.

Vaahdottimen mukana tulee säädettävä kiertovesipumppu venturilla, joten erillistä ilmapumppua ei tarvita. Vaahdottimeen voidaan yhdistää otsonaattori, jonka teho on enintään 50 mg O3/h. Vaahdottimen optimaalinen toiminta edellyttää, että ala-altaan (tai vähintään sumpun osion, johon vaahdotin on asennettu) vedenpinta pysyy tasaisena esim. pinnantasaajan avulla.

Tekniset tiedot:

  • mitat (pxlxk) 22 x 14 x 51 cm (kupin nostovara mukana)
  • virrankulutus maks. 11 W
  • ilman virtausnopeus maks. 500 l/h
  • pumpun tyyppi Deltec DCC 2
  • ala-altaan vedenpinta vaahdottimen pohjasta min. 15 cm, maks. 25 cm
  • akvaarion suosituskoko 200-600 l

Valmistettu Saksassa. Takuu 1 vuosi.
Tuote ei sisällä toistaiseksi suomenkielistä käyttöohjetta.
 

Tuotteen lisätiedot

Käyttöohjeita (PDF-tiedosto) Lataa

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Vaahdottimet, Deltec