Uusi

Cyperus helferi

Tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Voit tilata sähköpostiisi tuotesivulta kohdasta "Ilmoita saatavuudesta" automaattisen ilmoituksen siitä, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme.

7,90
Käytettävissä olevat toimitustavat: Postin postipaketti, Postin pakettiautomaatti, Postin kotipaketti, Postin Express-paketti, Erilliskäsiteltävä postipaketti, Erilliskäsiteltävä kotipaketti, Erilliskäsiteltävä express-paketti, Matkahuollon Lähellä-paketti, Matkahuollon Kotijakelu-paketti, Erilliskäsiteltävä Matkahuollon kotijakelu-paketti, Drive in -nouto (ti ja ke 12-17, tilaus viim. klo 15)

kuvake_medium Sarakaisla.

Kaunis heinämäinen kaisla, joka luonnossa kasvaa soilla. Erikoisesta ulkonäöstään huolimatta on melko vaatimaton, tosin hyötyy hiilidioksidilannoituksesta ja kaipaa edes hieman virtaavaa vettä. Sarakaislaa näkee lähes kaikissa riparium-istutuksissa ja onkin niiden näyttävä peruskasvi, koska se viihtyy parhaiten varpaat vedessä ja pää ilmassa :). Lisääminen onnistuu maavartta katkomalla tai kukkavanan adventiivitaimista.

Omien kokemusten perusteella hyvin kestävä ja helppohoitoinen kasvi happamassa vedessä hienolla hiekkapohjalla. Mukava vaihtoehto esim. vallisnerioille, koska ei leviä rönsyistä pitkin pohjaa, vaan kasvaa selkeinä tuppaina.

Alkuperä: Kaakkois-Aasia
Kasvutapa: ruusukemainen kasvi 
Kasvunopeus: keskimääräinen
Korkeus: 20-60+ cm
Leveys: 10-20 cm
Valontarve: 0,5 w/l
CO2-tarve: 6-14 mg/l

Tropican numero: 133A

Laempoepakkauskuva_pieni_2019

 

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Lämpöpakkaus kasvitilauksiin (1 kpl/tilaus riittää, noutoihin ei tarvita) Lämpöpakkaus kasvitilauksiin (1 kpl/tilaus riittää, noutoihin ei tarvita)
0,95 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Nymphaea lotus
15,90

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kaikki kasvit, Kasvit keskiosiin, Kasvit takaosiin, Tropica pottikasvit, Tropica, Omat suosikkituotteemme, Kasvit